Chleb RAZOWY

Aktualnie zajadanie się pieczywem razowym wpisane jest do aktywnego trybu życia. Pieczony z mąki razowej na naturalnym zakwasie. Doskonały od pokoleń. Idealny w smaku, zapachu i fakturze!

razowy

Zdrowy

Naturalny

Tradycyjny

Składniki:

Żytnia Razowa 2000
mąka żytnia razowa typ 2000
Żytnia 720
mąka żytnia typ 720
Woda
woda
Olej Rzepakowy
olej rzepakowy
drozdze
drożdze
Cukier
cukier
Sól
sól
Tabela wartości odżywczych:
Chleb RAZOWY
Poniżej znajdziesz bardziej szczegółowe dane dotyczące przedstawionego produktu.
Masa netto:
500g
Alergeny:
mąka żytnia razowa typ 2000, mąka żytnia typ 720
Wartość odżywcza w 100g
RWS
Wartość energetyczna
1129kJ 267kcal
13%
Tłuszcz
3,2g
4,5%
w tym kwasy nasycone
0,36g
1,8%
Węglowodany
50g
19,3%
w tym cukry
1,7g
1,9%
Błonnik
6g
23,8%
Białko
6,6g
13,2%
Sól
1,2g
20,4%