Chleb RAZOWY

Aktualnie zajadanie się pieczywem razowym wpisane jest do aktywnego trybu życia. Pieczony z mąki razowej na naturalnym zakwasie. Doskonały od pokoleń. Idealny w smaku, zapachu i fakturze!

razowy

Zdrowy

Naturalny

Tradycyjny

Składniki:

Żytnia Razowa 2000
mąka żytnia razowa typ 2000
Żytnia 720
mąka żytnia
typ 720
Pszenna 750
mąka pszenna typ 750
Olej Rzepakowy
olej rzepakowy
Woda
woda
Zakwas
zakwas żytni
drozdze
drożdze
Cukier
cukier
Sól
sól
Tabela wartości odżywczych:
Chleb RAZOWY
Poniżej znajdziesz bardziej szczegółowe dane dotyczące przedstawionego produktu.
Masa netto:
500g
Alergeny:
pszenica, żyto
Produkt może zawierać: orzechy, sezam, soję, laktozę.
Wartość odżywcza w 100g
RWS
Wartość energetyczna
1004kJ 237kcal
12%
Tłuszcz
2,2g
3,1%
w tym kwasy nasycone
0,2g
1,1%
Węglowodany
46g
17,7%
w tym cukry
1,3g
1,5%
Błonnik
5,4g
21,6%
Białko
5,7g
11,4%
Sól
1,2g
19,9%